Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoca el 16è concurs de disseny de punt de llibre Guanya un punt

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal de Cultura, a través de la Biblioteca de Ripollet, torna a convocar el concurs Guanya un punt, que enguany celebra la seva 16a edició. L'objectiu és triar el disseny dels punts de llibre que s'utilitzen cada any en el servei de préstecs de la Biblioteca municipal. El termini màxim per a presentar els treballs és el 3 d'abril de 2013, a la Biblioteca. El veredicte i lliurament de premis serà el 23 d'abril per la tarda. .
Cada any, el dibuix dels punts de llibre ha de tenir com a base una temàtica diferent. Enguany, el tema escollit és Un punt de poesia. El Patronat Municipal de Cultura s'adhereix, així, a l'Any Espriu, en commemoració del centenari del naixement de l'escriptor català.

El concurs està adreçat a nens i nenes de 6 a 13 anys, i a joves i adults a partir de 14 anys que visquin i/o estiguin escolaritzats a Ripollet. Hi ha tres categories: de 6 a 9 anys, de 10 a 13 anys, i a partir de 14 anys. Tots els participants poden presentar un màxim de dos treballs en el format i tipus de paper que figura a les bases. Aquestes es poden recollir a la Biblioteca o al Centre Cultural.

Els premis són: 80 euros, 125 euros i 200 euros, segons la categoria, per comprar llibres audiovisuals i/o material de pintura. Tots els punts presentats al concurs s'exposaran a la Biblioteca i després es dipositaran al fons de consulta.

F.R.