Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Martinet ofereix un taller per reflexionar sobre els models de família i les relacions de parella

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dijous, a les sis de la tarda, el col·legi el Martinet acull una nova sessió del cicle Educar els fills, un repte apassionant. La sessió tracta sobre les relacions de parelles i els seus reptes, els nous models de família i les situacions quotidianes de la parella i l'efecte que tenen sobre els fills, a càrrec de Joan Corbalan. Per participar del taller cal inscipció prèvia fins a tres deis abans de l'activitat a amicsmartinet.blogspot.com o trucant al 93 594 75 22.
En aquest taller es miraran, de forma vivencial, les relacions de parella i els ordres necessaris perquè aquesta flueixi, tanmateix, els desequilibris més importants i la seva solución.

La vida familiar és un entramat de relacions i vincles que les circumstàncies de la vida van trenant. Algunes vegades es fan nusos difícils de digerir, ferides emocionals de tipologies molt diverses, que si no resolem s'enquisten i generen tot tipus de símptomes. En aquest taller es miraran alguns d'aquests assumptes i s'abordaran estratègies eficaces per transformar estats emocionals complexes, tot cercant solucions que ordenen els sistemes humans, perquè la vida pugui fluir.

F.R.