Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la campanya de preinscripció per al curs 2013-2014

Imatge 1.
Imatge 1
En els propers dies, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora d'Educació, M. del Mar Viera, adreçaran un escrit a totes les famílies, amb infants empadronats a Ripollet, i nascuts durant l'any 2010, que han de començar l'escolarització a P-3. Aquest escrit portarà informació sobre les portes obertes de les escoles del municipi i també sobre el termini per sol.licitar les beques de menjador i material escolar, gestionades pel Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament.
 
Les sol·licituds d'aquestes beques es podran presentar, del 8 al 26 d'abril de 2013, i es podran trobar als centres educatius del municipi, públics i concertats, a les oficines de Serveis Socials (c. de la Salut, 1), a l'OAC i al web de l'Ajuntament.

Tota la informació que es generi sobre la campanya de preinscripció per al curs escolar 2013-2014 es podrà trobar en aquest web municipal, podent-se també consultar a la Regidoria d'Educació (c. d'Isabel la Catòlica, 2 - 93 504 60 08).

Des d'aquesta Regidoria també es recorda a les famílies que a l'hora de fer la preinscripció es poden sol·licitar tants centres com es desitgin (públics i concertats), per conèixer l'ordre de preferència en cas que el nen o la nena no obtingui plaça en el centre escollit en primera opció. No obstant això, cal fer una única preinscripció, que s'ha de lliurar al centre educatiu demanat en primer lloc, tan sigui escola pública com concertada.

A mida que arribi la informació, i segons consti a la normativa publicada per la Generalitat, s'informarà a través d'aquest web municipal, sobre les dates i horaris de preinscripció, així com tot el que faci referència a la campanya escolar, tant de P3 com de la resta d'ensenyaments reglats.

Més informació i documentació del calendari, plànol, etc. clicant aquí.