Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet gaudeix del Carnaval 2013

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet ha gaudit aquest cap de setmana del Carnaval 2013. Divendres, 8 de febrer, es va celebrar el Carnaval infantil a la plaça de Joan Abad. Més de 550 persones van participar el dissabte, 9 de febrer, a la Rua de Carnaval, encapçalada pels Diables de Ripollet i el seu renovat Cabrabo i organitzada pel Patronat Municipal de Cultura. La nit va ser per als joves, amb la Marxa al Pavelló Joan Creus, que va comptar amb uns 800 participants. Els guanyadors del concurs convocat per la Regidoria de Joventut i Ciutadania van ser "El Capitan Salami" que es va emportar una Nintendo DS, "La Germana de Nicky Minage" que va ser premiada amb un DVD Portàtil, i "Les Wonder Woman" que es van endur un MP4.
La Regidoria de Joventut ha agrait la col·laboració ciutadana pel que fa a les noves normes imposades enguany sobre les autoritzacions de menors d'edat així com amb les normes de seguretat.

El tret de sortida del Carnaval el van donar els Diables de Ripollet, el passat dia 6, amb la penjada del Cabraboc al balcó de Ripollet Ràdio, acompanyats de tabals i tambors dels més petits. El Carnaval finalitzarà aquest dimecres, dia 13 de febrer, amb la despenjada del Cabraboc i la sardinada popular a càrrec del Setrill.

Com cada any, paradistes del Mercat Municipal i les escoles del municipi també van celebrar les seves festes del Carnaval, algunes temàtiques com Les Olimpíades del Col·legi San Juan de la Cruz o Mar i Cel, de l'escola Els Pinetons, on fins i tot van comptar amb la col·laboració de la companyia Dagoll Dagom.

Fotos: Héctor Hernández.

R.H.