Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per gaudir del Carnaval 2013

Imatge 1.
Imatge 1
Un total de 565 persones, repartides en nou comparses de grup i una individual, participaran aquest dissabte, 9 de febrer, a la tradicional Rua de Carnaval, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura. El recorregut de la rua s'iniciarà a les 17.30 h, al carrer de Sarrià de Ter, continuant per la rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve i rambla dels Pinetons, fins l'avinguda de Maria Torras. Les comparses aniran encapçalades per la colla Diables de Ripollet i les Bruixes de Ripollet.
Els actes, però, s'iniciaran aquest divendres, 8 de febrer, a partir de les cinc de la tarda, amb la celebració del Carnaval infantil a la plaça Joan Abat (davant el Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus). Dissabte, a les 23-30 h, es realitzarà la Marxa Jove al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus, organitzada per la Regidoria de Joventut i Ciutadania. La festa comptarà amb animació, dj's i concurs de disfresses. L'entrada és gratuïta. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un adult i els majors de 16 han de portar el DNI.

Dimecres, 13 de febrer, finalitzaran els actes, amb la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio, a càrrec dels Diables de Ripollet, a les 18 h. I a les 20 h, El Setrill oferirà al pati del Centre Cultural la tradicional sardinada popular.

R.H.