Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera jornada de formació de l'APS

Imatge 1.
Imatge 1
Divendres, dia 25 de gener, es va realitzar a la Sala d'Actes del Centre Cultural la primera de les dues sessions programades per a la formació sobre l'Aprenentatge Servei (APS). Aquesta formació ha estat sol·licitada per la Regidoria d'Educació a la Diputació de Barcelona i la realitza el personal del Centre Promotor de l'APS.
Més de trenta persones van participar a la formació, entre elles direccions i professorat dels centres educatius del municipi, tant de primària, com secundària i persones adultes; representants de les AMPA, d'entitats i tècnics municipals.

La regidora d'Educació i Polítiques d'Igualtat, Mar Viera, ha volgut agrair a tothom l'esforç realitzat per assistir a la formació, que va ser complimentada amb la segona i última sessió del divendres, 1 de febrer. Ara, un cop acabada la formació, s'estudiarà el poder fer alguna experiència pilot sobre aquesta proposta educativa de l'APS, on es combinen processos d'aprenentatge de l'alumnat amb el servei a la comunitat, i on els participants es formen, treballant sobre necessitats reals del seu entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

F.R.