Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrades, tallers, cinema i sortides al nou semestre de Gent Activa

Imatge 1.
Imatge 1
La Regidoria de Serveis Socials ha presentat novament les activitats que conformaran el primer semestre del programa Gent Activa, adreçat a la gent gran de Ripollet. Aquest dilluns, 11 de febrer començaran les activitats, amb un taller d'Informàtica al Casal d'Àvis. Gent Activa ofereix activitats a persones que volen implicar-se activament en la vida, optimitzant les oportunitats de salut, participació i formació amb la finalitat de tenir una bona qualitat de vida i aprofitar el seu temps de lleure.
Així, fins el 17 de juny i del 9 de setembre al 23 de desembre el Casal d'Avis acollirà un taller d'informàtica els dilluns de 17 a 20h amb l'objectiu d'afavorir l'accés de les persones grans a les noves tecnologies. El preu són 10 euros mensuals.

Memòria i autoestima
També el Casal d'Avis acollirà un taller de memòria a partir del 2 d'abril, els dimarts de 10 a 11 i d'11 a 12h. Té caràcter preventiu i es treballa la concentració i la lògica adaptats al nivell dels participants.
L'autoestima serà el tema d'un altre dels tallers, que tindrà lloc del 3 d'abril al 29 de maig, dedicat a estimar més el propi cos. Serà els dimecres d'11 a 12:30h. D'altra banda, el dimarts 14 de maig a les 18h es farà la xerrada Els nostres estalvis amb informació general a l'hora de posar els estalvis a una entitat financera. Serà al Centre Cultural amb la col·laboració de l'OMIC de l'Ajuntament de Ripollet.

Cinema i sortida
Per últim, es faran passis de cinema de les pel·lícules Intocable, Café Irlandés i En el estanque dorado els dilluns 8 d'abril, 6 de maig i 10 de juny, a les 17.30 h al Centre Cultural. S'assistirà també a un concert el proper 30 de març al Palau de la Música Catalana, amb cançons catalanes i espanyoles tradicionals.

Per a més informació, contacteu amb el Departament de Serveis Socials, al carrer de la Salut, 1 o al telèfon 93 504 60 07.

L.P./R.H./F.R.