Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat de Cultura recorda els consells de prevenció per gaudir del Correfoc de Carnaval

Imatge 1.
Imatge 1
El proper dissabte 9 de febrer tindrà lloc la tradicional Rua de Carnaval, organitzada pel Patronat Municipal de Cultura i encapçalada pel Correfoc a càrrec del Diables de Ripollet. Per tal que tothom pugui gaudir al màxim de la festa, des del PMC es prega que es respectin les zones de realització dels actes i que se segueixin les següents recomanacions. Recomanacions per a un Correfoc segur:

- Mantenir tancades les finestres dels pisos més baixos, protegir els aparadors i vidres amb cartró, recollir els tendals i no tenir roba estesa o altres elements similars.
- Cal portar roba de cotó i anar ben protegit, amb un mocador a la boca i un barret de palla o gorra. Recordeu que la roba de les disfresses acostuma a ser sintètica.
- Tenir cura dels nens petits, no acostar els cotxets quan passi el correfoc i tenir cura especialment de la seva oïda.
- No ocupar la calçada durant el transcurs de la rua.
- Evitar aglomeracions i taps de gent.
- No tirar aigua, per evitar que la pólvora es mulli, i evitar relliscades.

Per últim, recordar que les comparses es concentraran a les 17 hores al carrer de Sarrià de Ter, des d'on sortirà la rua, que recorrerà la rambla de Sant Jordi, la rambla de Sant Esteve, la rambla dels Pinetons i l'avinguda de Maria Torras. La seva arribada està prevista a les 20 hores.

L.P.