Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plataforma d'Estafats de Ripollet proposa una moció al Ple

Imatge 1.
Imatge 1
A proposta de la Plataforma d'Estafats per les preferents de Ripollet, l'Ajuntament debatrà una moció per tal de denunciar a la Fiscalia de l'Àrea de Sabadell un possible delicte d'estafa per part de les entitats bancàries en la venda de participacions preferents i altres productes d'alt risc.
El text de la moció demana "posar en coneixement de la Fiscalia de l'Àrea de Sabadell l'actuació realitzada per les entitats bancàries de Ripollet en la venda fraudulenta de participacions preferents i altres productes d'alt risc entre ciutadans no preparats per a l'adquisició d'aquests productes", tot demanant que investigui la comissió d'un possible delicte d'estafa. A més, també sol·licita "prioritzar la contractació de serveis bancaris amb aquelles entitats que no tinguin demandes per la comercialització de participacions preferents i deute subordinada".

La moció es presentarà en el Ple del mes de gener i la Plataforma ha manifestat en nota de premsa que demanarà intervenir per tal d'explicar les raons d'aquesta proposta. La intenció de la moció és donar suport a totes les persones afectades, hagin o no realitzat el canvi de les participacions preferents durant aquest temps, ja que, segons explica la plataforma "a banda de les conseqüències econòmiques que per als afectats hagin suposat aquesta venda fraudulenta, considerem que cal un acte de justícia en vers aquestes persones i una condemna a aquells que van promoure la col·locació de productes bancaris no adequats a persones amb un desconeixement total de productes financers de risc".

F.R.