Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Compromís proposa que les persones aturades treballin en les jornades electorals

Imatge 1.
Imatge 1
El Compromís per Ripollet presentarà una moció al proper Ple Municipal, d'aquest dijous, 31 de gener, per tal que, entre d'altres punts, les persones aturades del municipi tinguin la possibilitat de treballar durant la jornada electoral. Al text de la moció, el grup de l'oposició proposa que "les persones aturades del municipi tinguin l'opció de ser seleccionades per a representar a l'Administració, sempre i quan aquestes tasques no les hagin de realitzar obligatòriament treballadors i treballadores de l'Ajuntament".
A més, la moció també proposa que el "procés de selecció tingui les garanties suficients per a que sigui totalment obert, dins i fora de l'Ajuntament. Evitant d'aquesta manera que siguin sempre els mateixos representants els que exerceixen aquestes feines".

Tal com explica Pilar Castillejo, regidora del COP-CpR a Ripollet, en nota de premsa "són mesures que ja s'estan duent a terme en altres municipi catalans, com la ciutat de Barcelona, i que, per tant, són perfectament aplicables a Ripollet."

F.R.