Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP de Ripollet demana una aposta més ferma del govern per la Festa Major

Imatge 1.
Imatge 1
El PP de Ripollet ha fet arribar una sèrie de propostes al si de la Comissió de Festa Major i ha demanat en roda de premsa que el govern municipal "aposti de forma més ferma perquè sigui la festa de tots". Segons va manifestar el portaveu popular, Víctor Diéguez, "el govern municipal s'ha limitat a seguir una política d'estancament i continuista en lloc de fer un pas endavant per empènyer l'activitat econòmica".
Amb aquest objectiu, els populars treballaran durant aquest proper any polític per presentar propostes centrades en diferents temes com ara la Festa Major, l'atur, l'ocupació, dinamitzar la xarxa industrial, entre d'altres.

Quan a la Festa Major, el PP de Ripollet ha demanat a la comissió que aquesta gestioni directament el pressupost de la Gibrelleta, potenciar els ajuts a les associacions que col·laborin a la festa Major i no donar espais ni recursos a les entitats que facin activitats fora del programa de Festa Major. També han demanat que la comissió doni el vistiplau al programa de mà de la festa, ja que consideren que "l'edició de colors d'enguany dificultava la lectura de les activitats" i crear una adreça web municipal exclusiva per fer més difusió de les activitats a través de les xarxes socials.

F.R.