Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aspasur estrena Energies, una nova obra amb rerefons social

Imatge 1.
Imatge 1
Enguany, el Centre Ocupacional Aspasur presenta l'obra Energies, que estrenarà el proper dissabte, 26 de gener, al Teatre Auditori, a les 18 hores. Un total de 38 usuaris i usuàries d'Aspasur hi actuaran en aquesta obra, escrita amb motiu de l'Any de les energies renovables, que es va celebrar el 2012. Energies vol ser una porta a l'optimisme, representant l'esperança de fer de la terra un món menys contaminat.
Per a Aspasur el teatre té molt importància, ja que el poden treballar des de l'àrea de Creativitat del Grup Catalonia, que s'encarrega de dels assajos, el vestuari o l'atrezzo, a l'àrea de Comunicació, on es redacten els textos i es memoritzen els diàlegs. Una manera de fer que hi participin tots els usuaris del centre i no només els actors i actrius.

Quant a l'argument de l'obra, es basa en el viatge que les protagonistes, provinents d'un món contaminat i gris, fan en busca de l'energia que rau a la natura. En el seu viatge trobaran la força de l'aigua neta de mans del Rei Neptú, l'energia dels vents del gran Eolo i l'energia del Sol d'unes cèl·lules fotovoltaiques molt trapelles. Un cop aconseguides totes les energies verdes de la natura retornen al seu país per portar a la seva gent l'esperança d'aconseguir un món ple de vida i energia neta.

R.H.