Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sots 21 del CB Ripollet tanca la primera volta com a líder

Imatge 1.
Imatge 1
L'equip que dirigeix Jordi Altimira encapçala la classificació del seu grup en tancar-se la primera volta de la competició. L'esquadra ha jugat 15 partits, guanyant-ne 14 i perdent-ne un, amb 1152 punts a favor i 901 en contra. Unes xifres que han produït un rèdit de 29 punts.
Pel que fa al sènior masculí, a una jornada de tancar la primera volta, ocupa la segona posició de la classificació. L'equip que dirigeix Carles Tatché ha disputat 15 partits, guanyant-ne 12 i perdent-ne 3. Té un rèdit de 27 punts, a només 2 de l'AE Badalonès A, líder de la competició.

EL CB Ripollet aposta per mantenir el bàsquet femení, amb un equip sènior molt competitiu. La progressió de l'esquadra fa augurar la possibilitat de ser cridades a fases per mirar de pujar categoria. Quant als equips de formació, l'entitat manté dos júnior. Un competint en categoria A1, molt exigent amb tots els participants, i l'altre que ha desembarcat del bàsquet escolar al món de la competició federada. Ambdues formacions treballen per anar consolidant-se com a equips, afrontant la segona volta amb els ànims de millorar els resultats esportius.

La junta del CB Ripollet valora molt positivament els resultats d'aquests i dels altres equips de l'entitat. Els encoratja a seguir endavant defensant amb esportivitat els valors que representa l'entitat. La direcció de l'entitat destaca el paper del públic, que fidelment acompanya els equips des de les grades del Francesc Barneda.