Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini d'inscripció a la Rua de Carnaval 2013

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal de Cultura ha aprovat les bases per a participar en el Carnaval 2013 que es celebrarà els propers 8 i 9 de febrer. El termini d'inscripcions per a poder participar en la rua serà fins el proper 28 de gener. Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud al Centre Cultural.
Pel que fa a la rua, les comparses podran sol·licitar un equip de música sempre que s'inscriguin abans del dia 28 de gener, i estiguin formades per més de 10 persones. El PMC donarà un ajut per qui necessiti llogar un equip de so.

Les comparses que portin equip hauran de preveure una furgoneta o similar per instal·lar l'equip a sobre i hauran de portar extintor. Els equips de so de les comparses no podran superar els 800 W de potència. Les característiques dels equips s'hauran d'especificar a la inscripció.

El PMC destinarà un ajut econòmic de 5 euros a tots els membres participants de comparses, disfresses individuals i comparses reduïdes, degudament identificats en cada cas. L'import serà entregat per la organització a cada comparsa al finalitzar la rua (a la rotonda de l'encreuament entre l'avinguda Pinetons i av. Maria Torras). En el cas de superar els 500 participants, l'import equivalent es repartirà de manera proporcional entre tots els participants.

Festa de Carnaval 2013
Divendres, 8 de febrer, a partir de les 17 hores, se celebrarà el Carnaval infantil a la plaça Joan Abat (davant el Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus).

Dissabte, 9 de febrer, a partir de les 17.30 hores, tradicional rua de Carnaval, amb la desfilada de comparses i la participació de la colla Diables de Ripollet i les Bruixes de Ripollet. A les 23.30 hores, la regidoria de Joventut i Ciutadania organitza la Marxa Jove, al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus.

El recorregut de la rua s'iniciarà al carrer de Sarrià de Ter, continuant per la rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve, rambla dels Pinetons i avinguda de Maria Torras.

Dimecres, 13 de febrer, a les 20 hores, el pati del Centre Cultural acollirà la Sardinada popular a càrrec de El Setrill.

Des del PMC es vol motivar a tothom perquè surti al carrer i se sumi a la rua, per continuar superant any rere any la participació en una de les festes més populars del municipi.

F.R.