Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

13 pòdiums del RUA al 31è Cros Vila de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Més de 500 atletes, entre federats i escolars, van participar el passat diumenge, 13 de gener, a la 31 edició del Cros Vila de Ripollet, que es va celebrar juntament amb el Local Escolar i la Final i Trobada Comarcal de Cros. Aquest esdeveniment esportiu estava organitzat pel Patronat Municipal d'Esports de Ripollet (PAME) i el club Ripollet Unió Atlètica (RUA), amb l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme. Els atletes del RUA van destacar a la majoria de categories, aconseguint 13 podis.
Tot i les inclemències del temps, especialment pel fred, la participació va ser molt alta i les 18 curses es van disputar sense incidents, algunes d'elles amb la participació de diverses categories.

Entre els resultats més destacats del RUA, trobem la primera posició de Didac Arqueros i la quarta de Pablo Rodríguez (PBM); la primera i segona posició de Mathios Rodríguez i Younes Dahak (BM); la tercera posició de Victoria Martínez (BF), la segona i tercera de Brahim Dahak i Joan de la Torre (AM); la primera i quarta posició de Claudia Alcolea i Alejandra Camps (AF); la tercera posició d'Hugo Calvo (IM); la primera de Celia Celma (CF); la tercera posició d'Arnau Fuster (JM) i, per últim, la segona posició de Tony García a categoria Veterà Masculí.

LXXè Cros Internacional Juan Muguerza
El mateix diumenge, 13 de gener, es va celebrar el LXXè Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipúscoa, on els ateletes del RUA van aconseguir impressionats resultats. A categoria cadet femení, Paola Carmona va acabar segona i a la mateixa categoria però masculina, Sergi Martín, cinquè. A categoria juvenil femení, Claudia Martínez va aconseguir la segona posició i Jasmina Martín, la quarta.

Fotos: 1 (Cros Vila de Ripollet), 2 i 3 (Elgoibar). Facilitades pel RUA.

R.H.