Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca presenta un nou cicle de contes dins 'Els més petits fem dissabte'

Imatge 1.
Imatge 1
El proper 26 de gener la Biblioteca Municipal comença un nou cicle de contes, dins del Projecte Nascuts per Llegir, per a infants fins a 4 anys. Serà a càrrec de Marta López, mestra d'educació especial, actriu de teatre, en el grup local d'Amics del Teatre i narradora oral. Les sessions es faran el 3r dissabte de mes fins al mes de maig i cal inscripció prèvia.
Amb diferents elements, un llibre, un peluix o titella, una història i cançons, en cada sessió es desenvoluparà un tema com ara els animals, colors, menjar, estacions de l'any on un personatge de peluix és el protagonista, el qual els nens, al final del conte, podran tocar, manipular i jugar juntament amb la seva família.

L'activitat anirà acompanyada pel bagul de contes relacionats amb la temàtica del conte explicat. Els infants, acompanyats pels adults, i amb la seva complicitat, descobriran llibres adequats per la seva edat a partir dels ninos que hi estan representats. L'objectiu d'aquesta activitat és establir un vincle entre pares i fills compartint llibres, lectura i explicar contes.

F.R