Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC comarcal aposta per la defensa de la sanitat pública, l'habitatge i el dret a la justícia

Imatge 1.
Imatge 1
Aquestes seran les prioritats de la Federació del PSC Vallès Sud, tal i com van acordar a la darrera de les trobades del Consell, on van assistir els set membres de l'agrupació socialista local. El màxim òrgan entre congressos a la Federació Comarcal va decidir promoure diverses resolucions en defensa de la sanitat pública, pel dret a l'habitatge, pel dret a la justícia i per la millora organitzativa.
Montse Montiel, Secretaria d'Organització de la Federació Vallès Occidental Sud, ha explicat que "en aquest nou curs polític, tenim diverses preocupacions envers la ciutadania vallesana, en àmbits on la gent pateix la crisi i les polítiques desiguals dels governs de dretes de Catalunya i d'Espanya". En aquesta línia, Montiel ha recordat que "l'àmbit de la sanitat publica al nostre territori pateix un tracte desigual dins del conjunt català, i això en un context d'atac frontal contra el sistema sanitari públic".

En darrer terme, la Secretària d'Organització de la Federació Vallès Occidental Sud ha anunciat que en les properes setmanes hi haurà diferents esdeveniments centrats en les resolucions aprovades pel Consell de Federació, sempre en la línia de continuar treballant i defensant els drets de la ciutadania vallesana.

R.H.