Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la temporada escaquística

Imatge 1.
Imatge 1
El Club d'Escacs Ripollet ha tancat el 2012 amb un ampli ventall d'activitats escaquístiques durant el Nadal. Per exemples, es va celebrar el IV Torneig Social de Nadal (Campió F.J. Ramón), es van lliurar els premis de la III Lliga Social (Campions dels 5 grups: Ramón, Pañella, Alcocer, Herrera i Pérez), es va organitzar el I Torneig Nadalenc de Ràpides per Equips (amb la participació de 8 potents equips vinguts de diversos punts de Catalunya i amb el Ripollet A donant la sorpresa proclamant-se campió) i es va celebrar el I Concurs Infantil de Resolució de Problemes d'Escacs (Campió Patxi Romero). Totes aquestes activitats s'han dut a terme tot estrenant el nou local del Club d'Escacs Ripollet, situat dins del Centre d'Esplai l'Estel, a qui el Club d'Escacs Ripollet agraeix la seva bona acollida.
En aquest 2012, el Club d'Escacs Ripollet ha fet un bon paper a la Copa Catalana i els 3 equips ripolletencs ja estan llestos per debutar aquest diumenge 20 de gener a les seves respectives categories de la Lliga Catalana per Equips. El Ripollet A s'estrenarà a Primera Provincial a Sant Martí, el Ripollet B debutarà a Tercera Provincial a Caldes, i el Ripollet C també militarà a Tercera Provincial (la primera jornada descansa).

Aquest any, les partides es jugaran al Centre d'Esplai l'Estel, els diumenges al matí, a partir de les 9.30. La primera jornada a casa serà el diumenge 27 de gener al matí.