Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Bàsquet Ripollet recupera el Torneig de Nadal

Imatge 1.
Imatge 1
El CB Ripollet no plegarà quan arribi l'aturada de les vacances de Nadal perquè recupera el Torneig de Nadal. L'any de la represa, després de tres edicions sense fer-se, es dedicarà a la memòria de Francesc Barneda, un dels prohoms més destacats del bàsquet ripolletenc.
Les activitats començaran el dissabte 22 de desembre, a les 9.30 hores i fins a les 14 hores, amb la celebració d'un torneig en format 3x3 per a totes les categories, júnior a sènior, tant femení com masculí. Hi haurà obsequis per als participants i premis per als guanyadors. Els fulls d'inscripció són al grup de facebook del club. També es poden recollir a les oficines del club.

A partir de les 17.30 hores es farà la presentació oficial de tots els equips de l'entitat. I a partir de les 19 hores, presentació oficial i partit de l'equip de veterans del CB Ripollet.

Diumenge 23 de desembre tots els equips del club actualment en competició jugaran partits amistosos.

Els horaris previstos són:
10.30 h - Júnior B vs Sant Gabriel cadet A
12 h - Júnior A vs Santa Perpètua
16 h - Sots-21 vs Sant Nicolau sots-21 preferent
17.30 h - Sènior femení vs La Salle - Elvira Cuyàs
19 h - Sènior masculí vs C Natació Sabadell

El torneig és una iniciativa més per fomentar el bàsquet al municipi. El CB Ripollet agraeix la col·laboració dels espònsors Estrella Damm i Veri i el suport de l'Ajuntament de Ripollet.

F.R.