Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gemma Costa i Júlia López es classifiquen a guadalajara per al Torneig Estatal

http://upload.ripollet.cat/FILES/JPG/ripollet-esp-tennis-taula-111212.jpg.
http://upload.ripollet.cat/FILES/JPG/ripollet-esp-tennis-taula-111212.jpg
Aquest cap de setmana s'ha disputat a Guadalajara el Torneig Nacional, segona i darrera oportunitat per classificar-se per al Torneig Estatal i per al Campionat d'Espanya per a aquells jugadors que no ho van aconseguir als diferents torneigs zonals disputats fa unes setmanes. Per part del CTT Ripollet han participat Gemma Costa (Infantil), Adrià Crusi (Juvenil), Júlia López (Juvenil) i Roger Miró (Infantil).
Bona actuació en general dels jugadors del CTT Ripollet, destacant l'actuació de Júlia López que es va classificar guanyant la categoria juvenil femenina, i de Gemma Costa que es va classificar en quedar 6a a la categoria infantil femenina.

Roger Miró, tot i que no va poder aconseguir la classificació per a l'Estatal, també va tenir una molt bona actuació, arrivant a 16ens de final i perdent per un ajustat 3-2 amb el jugador que finalment seria el campió de la categoria infantil masculina. Per la seva part Adrià Crusi no va poder superar la fase de grups.

Amb les dues jugadores del CTT Ripollet seran 7 jugadores/jugadors del club els classificats per al Torneig Estatal que es celebrarà dels propers 8 al 10 de febrer de 2013 a Valladolid: Gemma Costa, Anna Ibañez, Berta López, Júlia López, Raúl Porta, Lídia Rico i Cristina Vico.

F.R.