Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut i Ciutadania finalitza les activitats de la guia educativa

Imatge 1.
Imatge 1
Entre el mesos de novembre i desembre la Regidoria de Joventut i Ciutadania ha organitzat i celebrat les activitats que havia posat a la disposició dels centres educatius del municipi a través de la Guia d'Activitats Educatives. Les escoles de primària Sant Gabriel, Ginesta i Tatché i els instituts Lluís Companys i Palau Ausit han estat el centres on s'han dut a terme, arribant a un tota de 240 alumnes.
Les activitats realitzades han estat un passeig amb la Mon Mas, una narradora oral que amb l'activitat Passegem pel Món, va portar-los de viatge a diferents països gràcies a un seguit de contes que profunditzen en el coneixement de la Convenció dels Drets del Infants pels més petits.

També s'ha realitzat l'activitat 'Perdona, m'estaves parlant a mi?'. El diàleg, la base per a la resolució de conflictes, amb D-CAS. Aquesta activitat busca que els joves prenguin consciència de la importància d'utilitzar el diàleg com a base per enfrontar-se a als problemes en les seves relacions personals.

A més, l'Oficina de Mediació Ciutadana ha participat en les sessions de tutories de 3r i 4rt de l'ESO de l'institut Palau Ausit, on s'han fet sessions sobre la gestió de conflictes i sessions de vídeofòrum. Igualment els alumnes mediadors d'aquest centre faran una activitat centrada en millorar les seves capacitats com alumnes que han d'actuar davant situacions de conflicte.

F.R.