Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els afectats per les Preferents continuen les protestes

Imatge 1.
Imatge 1
El passat dijous, 29 de novembre, la Plataforma d'Afectats per les Preferents es va dirigir a les oficines de Bankia i Catalunya Caixa, dues de les entitats intervingudes per l'Estat que anuncien pèssimes condicions per als estalviadors a qui es va enganyar en la contractació de productes bancaris.
Les properes concentracions d'afectats per les preferents seran el dimecres 12 de desembre, a les 10 hores, davant l'Oficina de Treball de la Generalitat, en una acció conjunta amb altres col·lectius locals; i el dijous 20 de desembre, a les 18.30 hores, davant del Centre Cultural, per tornar a protestar davant les oficines bancàries.

El director de Catalunya Caixa va atendre els afectats amb qui va comentar el procés d'arbitratge inicial fa unes setmanes per Catalunya Caixa. Recordem que la gestió del procés d'arbitratge està realitzat per l'Agència Catalana de Consum i que les persones que vulguin afegir-s'hi cal que es dirigeixen a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de l'Ajuntament de Ripollet.

F.R.