Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja inicia la campanya 'A l'hivern tampoc ens oblidem de tu'

Imatge 1.
Imatge 1
Per segon any consecutiu, l'Assemblea comarcal de Cerdanyola-Ripollet-Montcada posa en marxa aquest projecte per recollir roba d'hivern per a les persones que disposen de pocs recursos. Es preveu que la distribució de la roba comenci el mes de desembre, tot i que la campanya s'allargarà fins a Setmana Santa.
Aquesta és una altra de les mesures de la Creu Roja a Cerdanyola-Ripollet-Montcada per pal·liar les conseqüències socials de la crisi econòmica, que cada vegada afecta a un major volum de població. L'objectiu inicial de la campanya és arribar, com a mínim, a un centenar de persones que es trobin en situació de màxima pobresa. Tot i això, s'espera que, amb les donacions solidàries de la ciutadania, es pugui arribar a un major nombre de persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

Actualment, la campanya es troba en fase de difusió i de recollida de peces de roba (mantes, jaquetes, abrics, mitjons gruixuts i guants) i es preveu que es comenci la seva distribució a partir dels primers dies del mes de febrer. Es preveu que el projecte s'allargui fins a Setmana Santa, quan començaran els mesos de calor i ja no es necessitarà roba d'abric.

Per donar peces de roba, les persones interessades es poden adreçar a la seu de l'assemblea comarcal (Avinguda de la Creu Roja, 25, de Cerdanyola del Vallès) de 9 a 12 hores de dilluns a divendres i dimarts, tot el dia.

R.H.