Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centro Aragones col·labora amb APADIR per recollir taps de plàstic

El Centro Aragonés de Ripollet està col·laborant amb l'Associació de Persones Discapacitades, APADIR, en la recollida de taps de plàstic per aconseguir recaptar fons per a l'entitat. APADIR, que ha arribat a un acord amb una empresa de Rubí, ven els taps per tal de finançar el material especial que requereixen els nens i nenes de l'associació (cadires, caminadors, adaptadors per banyera, ...).
L'objectiu d'APADIR és poder ajudar al màxim de persones possible, que necessitin recolzament econòmic per comprar aquest material. La col·laboració en aquest projecte per part del Centro Aragonés neix de forma espontània, quan membres del centre van començar a recollir taps per d'altres causes solidàries. Actualment també estan col·laborant amb aquesta iniciativa la parada de productes extremenys del Mercat Municipal, els col·legis Sant Gabriel, Ginesta i Escursell i l'Associació de Veïns de Can Mas.

F.R.

Foto:
- El president d'APADIR (esquerra amb el cartell a la ma), Armando Deiros, acompanyat de Juan Aparicio, vocal de l'entitat, va presentar dimarts, 27 de novembre, a la seu del Centro Aragonés, amb els membres de la Junta del Centro, aquest projecte comú, amb els nou sacs de taps que ha recollit el Centro Aragonés.