Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Continuen les activitats del cicle Més Salut

Imatge 1.
Imatge 1
Aquesta setmana han continuat les activitats del Cicle Més Salut. Dimarts va finalitzar el taller per a monitors de l'esport i el lleure i divendres el taller sobre salut mental en joves i adolescents. Dimecres, a 2/4 de sis de la tarda, es farà un taller de Cuina sense Pares. Serà al Centre Cultural.
El taller de dimarts estava adreçat a monitors de l'esport i el lleure i està orientat a la prevenció i detecció de conductes de risc en joves. La formació va estar impartida per un tècnic de l'esport de la Fundació EsportSalus i hi van assistir 12 persones, majoritàriament vinculades al món del lleure, com ara els esplais La Gresca, l'Estel, del Kftí, el Centre Obert a més dels tècnics de salut, i un entrenador d'Handbol.

El curs de promoció de la salut mental en joves i adolescents el van impartir psicòlegs de Quantum i ha comptat amb la participació d'una vintena de persones, moltes de les quals van assistir al curs de dimarts, però s'hi afegeixen psicopedagogs d'instituts, educadors i una professora de primària.

F.R.