Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de Nadal al comerç local

Imatge 1.
Imatge 1
Com és tradicional, la Unió de Botiguers de Ripollet i les associacions del Mercat Municipal, amb la col.laboració de la Regidoria de Comerç i Indústria organitzen campanyes durant les dates prèvies a les festes nadalenques per fomentar les compres al municipi. Amb el nom Pot ser per a tu, el 3 de desembre iniciarà la seva campanya la UBR consistent en el sorteig de premis diversos: un premi de 3.000 euros, un de 1.500 euros, un de 800 euros, un de 400 euros, un de 200 euros i un darrer de 100 euros.
La novetat d'enguany és que, entre els assistents a l'acte del sorteig que se celebra al Teatre Auditori, se sortejaran un premi de 40 euros, un de 50 euros i un darrer de 60 euros. Com és costum, aquests diners s'hauran de gastar en els establiments adherits a la UBR. La campanya finalitzarà el dia 6 de gener de 2013 i l'acte del sorteig serà el dia 13 de gener, a les 12 hores, i els guanyadors s'hauran de personar en menys de 20 minuts al Teatre.

Quant al Mercat Municipal, l'Associació de Concessionaris del Mercat Nou sortejarà 10 pernils i 2 ampolles de vi entre les persones que comprin a les seves parades associades. El sorteig es farà el dia 5 de gener de 2013, a les 14 hores, al mateix mercat.

Per finalitzar, també al Mercat Municipal, l'Associació de Comerciants i Venedors del mercat sortejarà entre els seus compradors una consola PlayStation, una Wii amb el joc Mario Kart, una Nintendo DS, una televisió de 32 polzades i dues cafeteres Nespresso. El sorteig tindrà lloc el dia 5 de gener a les 14 hores. A més, els paradistes convidaran a una copa de cava els compradors del mercat el dia 31 de desembre, per acomiadar el 2012 i donar la benvinguda al nou any.

F.R.