Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una seixantena de joves participen a les IV Jornades de delegats

El Centre Cultural va acollir el passat dijous, 8 de novembre, les IV Jornades de delegats de Ripollet, organitzades per la Regidoria de Joventut i Ciutadania. L'activitat va comptar amb la participació d'un total de 58 alumnes dels instituts públics Lluís Companys, Can Mas i Palau Ausit. L'objectiu de la jornada era oferir formació als delegats de classe i que ells fessin propostes de millora dels seus centres i dels joves a Ripollet.
La jornada va començar amb una sessió pràctica a càrrec de la dinamitzadora juvenil del Casal i del mediador de l'Oficina de Medicació. Aquesta sessió es basava en dinàmiques de grup sobre la gestió de les emocions (com perdre la vergonya a parlar, a fer propostes, com gestionar la informació, aprendre a escoltar i a confiar, com esser assertiu, com gestionar els rumors).

Després d'esmorzar i de conèixer les instal·lacions del Casal de Joves i el KFTÍ, els delegats van realitzar una sessió més teòrica sobre què és ser delegat, quines funcions tenen, així com els seus drets i deures. Finalment, el regidor de Joventut i Ciutadania, Rafael Gómez, va donar les gràcies a tots els joves per les seves aportacions, lliurant-li una diploma a cadascú, i els va convidar a participar activament en els seus centres, així com a realitzar aportacions a Debat Jove.

R.H.