Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon paper d'AFOCER a la 3a Biennal Internacional de Fotografia Worldcup 2012

Image Sans Frontière entitat fotogràfica internacional, ha organitzat la 3ª Biennal Internacional de Fotografia "WORLDCUP ISF 2012", concurs internacional que té com principal característica que realitza el seu veredicte a 6 països diferents, de forma simultània, entre els dies 12 i 14 d'Octubre. Els autors d'AFOCER han tingut un paper destacat en aquesta jornada.
Enguany, la majoria de premis han estat atorgats a autors del Vietnam, però s'ha de destacar els excel·lents resultats obtinguts per diferents socis d'AFOCER a tots els veredictes, tant amb obres premiades com sel.eccionades. Així, Juan Manuel Gago ha obtingut la medalla d'or FCF, al millor autor nacional en l'apartat Color i Miquel Viñas, la medalla d'or CEF, a l'apartat monocrom.

Quant al veredicte a França, Miquel Viñas s'ha emportat la medalla de bronze ISF a l'apartat millor retrat tema humà , secció Color i en el veredicte de la Xina, José Ángel Sáez-Diez, ha obtingut la medalla de plata ISF tema paisatge, secció Monocrom.

F.R.