Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

50 dones participen al taller de prevenció de l'osteoporosi

La Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Ripollet, en el marc del Tercer Cicle Més Salut, va realitzar el passat dimarts, 6 de novembre, un taller de prevenció de l'osteoporosi. L'activitat estava dirigida a dones que haguessin arribat a la menopausa o la premenopausa, període en que es pot començar a patir una pèrdua de massa òssia. Durant el matí, una cinquantena de dones van passar per l'estand instal·lat al vestíbul del Mercat Municipal.
Un cop fet un petit qüestionari i realitzada la prova, amb una màquina d'última generació, el doctor Agustí Guiu valorava els resultats i adreçava a les dones, si era necessari, al seu metge de capçalera. A més, es donava a totes les participants uns consells bàsics per tal de prevenir l'osteoporosi, com ara una alimentació equilibrada rica en calci i vitamina D, fer exercici físic amb regularitat, deixar el tabac i limitar l'alcohol i evitar les caigudes.

El proper dimarts, 13 de novembre, de 9.30 a 13 hores, tindrà lloc un altre taller de prevenció al vestíbul del Mercat Municipal, en aquest cas de control de la tensió arterial, obert a tota la població.

R.H.