Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el cap de setmana més terrorífic de l'any a Ripollet

Seguint la tradició americana cada vegada més estesa al nostre país de celebrar el Halloween per Tots Sants, Ripollet s'omplirà aquest cap de setmana de bruixes, monstres i morts vivents. Sota el nom de Terrorem, La Careta Teatre ha organitzat al Centre Cultural un bon nombre d'activitats per a totes les edats, que començaran aquesta divendres, 2 de novembre, amb la festa per als més petits. Dissabte serà el torn dels adults.
De 17.30 a 20.30 hores hi haurà tallers de maquillatge i pentinats horripilants, biblioteca mòbil d'històries de por a càrrec de la Biblioteca de Ripollet, taller de disfresses i taller d'olis i ungüents de bruixes. Entre les 17.30 i 22.30 hores també es podrà visitar la Fira artesanal de bijuteria i nines de por i de 18 a 20 hores es farà La Capseta dels horrors, el passatge del terror per als més petits. Durant la tarda i vespre s'aniran oferint diversos espectacles teatrals d'animació infantil, teatre negre i humor. A les vuit del vespre hi haurà un concert a l'aire lliure, a càrrec dels Warfarins.

Dissabte, 3 de novembre, les activitats també començaran a les 17.30 hores, aquest cop dirigides als més gran, amb les actuacions del Rith and Moyo, l'Hotel RIP, passatge del terror i l'Akelarre de Bruixes, com a fi de festa, a les 20.15 h. A més, continuarà la fira artesanal i els tallers.

F.R./R.H.