Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La diputada del PSC Eva Granados visita Ripollet

El passat dimecres, 24 d'octubre, la diputada al Parlament de Catalunya, Eva Granados, va visitar Ripollet, entre d'altres municipis de la comarca, per tal de conèixer de primera mà les instal·lacions dedicades als serveis socials. Granados va visitar les instal·lacions del Centre de Dia, on va poder parlar amb la seva Directora i recollir les inquietuds i problemes que tenen actualment. La diputada va finalitzar la seva estada amb una visita al Centre Obert 'La Placeta'.
Durant la seva visita, Granados va estar acompanyada per Maria Lladó, regidora de Serveis Socials, i per Inma Viera, com a membre de l'executiva de la Federació Vallès Sud en temes socials. L'alcalde, Juan Parralejo, i Rosa Martín, primera secretaria de l'agrupació, també van poder compartir la visita.

Digue'ns la teva
D'altra banda, el mateix dimecres, 24 d'octubre, l'agrupació socialista local va oferir una xerrada-col·loqui amb Xavier Marín, director de l'escola de formació del PSC Xavier Soto, sobre el federalisme, dins el cicle Digue'ns la teva. Un bon nombre de militants i simpatitzants de l'agrupació, així com ciutadans a títol individual, van escoltar les consideracions de Marín sobre el tema, que per al PSC és de vital importància per tal d'entendre les seves propostes de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Foto 1: Visita de la diputada Eva Granados.
Foto 2: Sessió de 'Digue'ns la teva' del passat 24 d'octubre.

R.H.