Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la setmana més terrorífica de l'any

Amb la celebració del dia de Tots Sants, el proper 1 de novembre i la Festa de la Castanyada, la vetlla del 31, els municipis catalans s'omplen de castanyers i castanyeres, olor de panellets, però també de bruixes i monstres per celebrar la festa americana del Halloween. Enguany, de nou, La Careta Teatre portarà el terror al Centre Cultural, per a totes les edats amb el Terrorem.
Les activitats començaran divendres, a 2/4 de sis de la tarda, amb la festa per als més petits. De 17.30 a 20.30 hores hi haurà tallers per a totes les edats (maquillatges i pentinats horripilants; biblioteca mòbil d'històries de por a càrrec de la biblioteca de Ripollet; taller de disfresses; taller d'olis i ungüents de bruixes). Entre les 17.30 i 22.30 hores també es podrà visitar la Fira artesanal de bijuteria i nines de por i a les sis Clowns & Crits (animació infantil a càrrec del Laboratori d'Expressió i Creació de La Careta Teatre). Entre les sis i les vuit del vespre es el Teatre de Mitjanit, teatre negre a càrrec de La Careta i La Capseta dels horrors, el passatge del terror destinat als més petits. A les vuit del vespre hi haurà concert a l'aire lliure, a càrrec dels Warfarins i a les nou de la nit Maldita fama de Venus: circo oscuro, a càrrec de Regente Venus.

Dissabte les activitats començaran a la mateixa hora, aquest cop dirigida per als més gran, amb les actuacions del Rith and Moyo, l'Hotel RIP, passatge del terror i l'Akelarre de Bruixes, com a fi de festa. Les activitats seran al Centre Cultural.

F.R.