Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Juan Parralejo és escollit alcaldable pel PSC

Juan Parralejo, actual alcalde de Ripollet, ha estat escollit alcaldable pel Partit dels Socialistes de Catalunya, en l'assemblea dels militants, celebrada dijous 20 de febrer. Parralejo ha estat l'únic a presentar-se al procés de primàries de l'agrupació local. El proper pas de l'equip socialista serà la confecció de la llista i la presentació del programa electoral, a partir de les conclusions de les comissions de treball que des de fa setmanes discuteixen les prioritats del partit en urbanisme, cultura, serveis socials i educació.
Currículum
Juan Parralejo Aragoneses és l’alcalde de Ripollet des del 2001 i és regidor de l’Ajuntament de Ripollet des de l’any 1995. Neix a Navalvillar de Pela (Badajoz) l’any 1959, i quan té 5 anys es trasllada amb la seva família a Ripollet.
Està casat i té una filla de 20 anys i unes bessones d’11 anys.
Als 14 anys comença a treballar a la fàbrica dels “Pantalons”. Amb posterioritat, treballa a l’administració de la multinacional AMC durant 11 anys i dos anys en una SAL.
Al 1989 entra a l’Administració pública, concretament com a gerent del Patronat Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Ripollet, on també serà cap de Serveis Personals.
És llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha fet el postgrau de “Política i govern” organitzat per la UPF, la UAB i Esade.
El 1986 ingressa al PSC. Abans, però, ha participat en el moviment estudiantil quan estudiava a l’Institut de Montcada i en el moviment veïnal.
Des de 1992 és primer secretari de l’agrupació socialista de Ripollet i membre del Consell Nacional del PSC des de fa sis anys. També va ser viceprimersecretari de la Federació del Vallès Occidental-Sud.