Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tercera edició del Cicle Més Salut

La Regidoria de Salut Pública ha organitzat la tercera edició del Cicle Més Salut, destinat a treballar i aprofundir en alguns dels temes més actuals, relacionats amb la salut. La programació prevista per a aquest any inclourà, per primera vegada, tallers adreçats específicament a tècnics i professionals, amb l'objectiu que puguin actuar com a agents de salut en els seus respectius llocs de treball. El programa s'iniciarà el proper 22 d'octubre, amb la visita, fins el dia 26, de la unitat mòbil de l'Institut Oftalmològic Tres Torres (IOTT), per portar a terme una campanya gratuïta de prevenció del glaucoma i la degeneració macular. Durant el 2011, aquesta mateixa unitat va atendre prop de 90 persones amb risc de patir algun d'aquests trastorns oculars.
Pel que fa al mes de novembre, està previst un taller de formació per a monitors de l'esport i el lleure i un nou taller de Cuina sense pares, adreçat a joves i en el qual es facilita informació nutricional i eines per aprendre a cuinar de forma saludable, fàcil i econòmica. També es farà una activitat comunitària en la qual es treballarà la prevenció dels risc cardiovascular per mitjà de la mesura de la pressió arterial i un taller destinat a prevenir la pèrdua de la massa òssia (osteoporosi), molt freqüent a les dones a partir de la menopausa. Per últim, s'han programat dues sessions per a promocionar la salut mental en persones adolescents i els joves. El Cicle Més Salut compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de la Salut.

Per a més informació, s'ha de contactar amb la Regidoria de Salud Pública, c. Salut, 1, de 8-15 hores o al telèfon 93 504 60 07. Vegeu el programa adjunt.

F.R./R.H.