Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera trobada de 'Debat Jove'

El proper dimecres, 24 d'octubre, tindrà lloc a les 19 h, al Casal de Joves, la primera trobada presencial de Debat Jove. Es tracta d'un programa de la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet, que té com a objectiu potenciar la participació dels joves en les accions municipals, tot creant un espai de reflexió i debat.
Es tracta, en definitiva, que els joves de Ripollet tinguin un lloc on trobar-se presencial o virtualment i exposar les seves opinions, idees, propostes d'una manera dialogada, respectuosa, positiva i constructiva.

Debat Jove va néixer arrel de les Jornades de delegats dels Centres de Secundària, organitzades per la Regidoria de Joventut i Ciutadania durant els darrers anys i l'experiència del Consell Municipal de Joventut. Així, es va plantejar la planificació d'un programa destinat a joves de Ripollet on poguessin aportar idees, suggerir noves propostes, unificar necessitats i participar com a ciutadans del seu propi municipi.

Tots els joves interessats poden demanar més informació a joventut@ripollet.cat, al 93 504 60 24 o passar pel Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi 6.

Poden veure aquí el vídeo promocional.

R.H.