Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 'Plataforma d'Estafats' informa als afectats de les diferents opcions de demanda

Aquest dimecres, 10 d'octubre, la Plataforma d'Afectats per les Participacions Preferents va realitzar una Assemblea d'Afectats per tal d'informar sobre les diferents vies de denúncia que poden realitzar, civil i/o penal i els pros i contres de cada una. També van retornar la documentació a tots els afectats i es van atendre diferents qüestions, relacionades amb noves ofertes que ha fet Unnim als afectats.
Segons van informar els portaveus de la Plataforma, l'opció penal "té l'avantatge de ser gratuïta, però és la més llarga i impossibilitat la via civil". D'altra banda, la via civil requereix que els afectats es facin càrrec de les costes d'advocat, "però ja s'han donat algunes sentencies positives en aquesta via i a més, després es pot fer una segona demanda en via penal".

Quan a les ofertes que estan fent les entitats bancàries als acetats, la Plataforma ha declarat que "aquesta és una decisió molt personal de cada persona, però s'ha de tenir clar que si s'accepta una d'aquestes ofertes, es perd l'opció a la denuncia".

L'entitat es concentra tots els dijous a les sis de la tarda, al Centre Cultural, per fer diferents protestes públiques i atendre als afectats.

F.R.