Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat Municipal de Cultura obre la convocatòria de subvencions per a entitats culturals

El Patronat Municipal de Cultura de Ripollet ha aprovat i fa pública la convocatòria de subvencions per a entitats culturals locals per a l'any 2013. El termini per sol·licitar una subvenció per l'any 2013 finalitza el proper dia 31 d'octubre de 2012 i la justificació de les subvencions d'aquest any 2012 es podrà fer fins el proper 31 de gener del 2013.
Enguany, el Consell d'Administració del Patronat ha aprovat una modificació en la normativa de subvencions de les entitats culturals locals d'acord amb la legislació vigent. Aquesta modificació fa referència a la justificació de les subvencions rebudes en l'exercici 2013 i afecta fonamentalment a la presentació de les factures per part de les entitats.

El PMC insta a totes les entitats culturals que sol·licitin una subvenció pel proper any a que prèviament consultin les bases de la convocatòria. Les associacions culturals i associacions de veïns, acreditades al registre municipal d'entitats, hauran de presentar la documentació d'acord amb la normativa vigent en el registre del Patronat al Centre Cultural, Rambla de Sant Jordi, 2-4.

La documentació que cal presentar, així com les fitxes corresponents a la sol·licitud per a l'any 2013, la trobareu al web del PMC (http://pmc.ripollet.cat/, a l'apartat "PMC Virtual" Impresos), o la pot passar a recollir pel Centre Cultural. La normativa de subvencions per a l'exercici 2012 i la vigent a partir de l'exercici 2013 estan publicades en el mateix web. Per més informació, cal adreçar-se al Centre Cultural.

F.R.