Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposades al públic les llistes del cens electoral de cara al 25N

A partir d'aquest dilluns, 8 d'octubre, i fins el dia 15, estaran exposades al públic les llistes del cens electorals perquè les persones interessades les consultin a l'efecte de presentar reclamacions i poder votar sense problemes a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del proper dia 25 de novembre. El cens electoral es podrà consultar presencialment i online.
Així, les llistes es poden comprovar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al carrer de Balmes, 2, de dilluns a dijous, de 8 a 19 h i els divendres, de 8 a 14 h. També es poden consultar a través d'aquesta web on, introduint les dades personals, s'indica el col·legi electoral, el districte censal i la mesa on correspon votar.

Dispositiu electoral
Segons les dades provisionals del cens, 26.241 electors ripolletencs són cridats a les urnes per escollir el nou Parlament català. S'habilitaran 41 taules i 9 col·legis: Anselm Clavé, Casal d'Avis, Centre Cívic del Pont Vell, Escursell, Gassó i Vidal, Ginesta, Martinet, Pinetons i Tiana. L'organització comptarà amb unes 150 persones, un centenar a les taules entre presidents i vocals i uns 50 treballadors entre administració i Policia Local.
La web municipal ripollet.cat informarà de la jornada electoral amb avanços de participació al migdia i la tarda i el decurs de l'escrutini online.

R.H.