Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Careta Teatre comença un nou curs amb molta activitat teatral

La Careta Teatre ja ha començat els preparatius per a la Festa del Terror, que enguany se celebrarà el 2 i 3 de novembre, al Centre Cultural de Ripollet. Aquest any hi haurà paradetes amb productes d'allò més terrorífics, tallers infantils, animacions, concerts i, com no, els famosos Túnel del Terror i la Capseta dels Horrors!.
CURSOS
Gairebé s'han omplert tots els grups infantils i juvenils, dels tallers de teatre, amb infants i joves plens d'energia i ganes de jugar, expressar-se i crear a través del teatre. Una de les novetats d'aquest any ha estat la posada en funcionament del LAC, el Laboratori Artístic de La Careta, dirigits a majors d e16 anys i adults. Aquests Laboratoris es dedicaran a treballar aspectes més concrets del fet teatral i artístic. D'aquesta manera, es configuren tres punts d'acció: la interpretació, la creació i l'expressió. Tot i anar lligats, aquest projecte pretén donar una visió més concreta de cadascun d'aquests aspectes sense oblidar la filosofia del col·lectiu davant dels tallers, de respecte cap a les necessitats dels alumnes; per tant, a partir de la interpretació, la creació i l'expressió, s'aniran configurant diferents activitats artístiques, sempre partint d'allò que surti del propi grup. Més informació a lacaretaparla.blogspot.com.es o a lacaretaparla@gmail.com.

TEATRE
Aquest dissabte, 6 d'octubre, l'entitat porta Yerma al teatre El Ciervo de Sabadell. El preu de les entrades és de 6 euros i es poden aconseguir via Atrapalo.

RÀDIO
Finalment, aquest mes l'octubre inauguren una nova temporada del programa de ràdio La Careta parla amb noves veus i noves seccions. Serà el 2n dijous de mes de 19 a 20 hores i el 2n diumenge d'11 a 12 hores.

F.R.