Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el nou curs per al programa de tallers del Centre Cultural

Durant la darrera setmana el Patronat Municipal de Cultura de Ripollet ha obert el període de matriculacions dels tallers del Centre Cultural per al nou curs 2012-2013, molts d'ells iniciats aques dilluns 1 d'cotubre. En total s'han preinscrit 270 persones i s'han matriculat unes 175, una xifra inferior a l'any passat en què es van matricular al voltant de 300 alumnes.
El passat 19 de setembre es va fer el sorteig d'aquells cursos en els quals la demanda superava l'oferta de places disponibles: bollywood, cuina, guitarra A i ioga B. A banda d'aquests, també han tingut força acceptació els tallers de pintura i puntes al coixí.

El Patronat Municipal de Cultura ha continuat apostant pels cursos de curta durada i per una oferta formativa el més variada possible. Entre les novetats també destaca la demanda que ha tingut el curs "Viatjant pel món en anglès" dirigit al públic adult.

En aquests moments, tot i que el període de matriculació ja ha finalitzat, encara hi ha temps d'inscriure's en aquells cursos que tenen places vacants com: capoeira per nens, pintura de roba, il·lustració de contes i còmic; així com ioga, pintura, puntes al coixí i arts decoratives, entre d'altres.

El PMC té previst començar el seu programa de cursos i tallers a partir de l'1 d'octubre. A més, el Centre Cultural també acull diversos tallers organitzats per les entitats culturals del municipi. Per més informació cal dirigir-se al Centre Cultural de Ripollet (Rbla. Sant Jordi, 2-4, 08291-Ripollet), al telèfon 93 504 60 25 o bé al correu electrònic cultura@ripollet.cat.

F.R.