Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del PleSessió ordinària del 27 de setembre de 2012

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, dia 27, la sessió ordinària del Ple de setembre, amb 12 punts a l'ordre del dia. Entre ells, destaca una modificació en l'acord de cessió dels terrenys per al nou institut i dos acords sobre l'aparcament soterrani del parc del riu Ripoll. El Ple, que s'iniciarà a les 19.30 h, serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio. Els dos primers punts seran de tràmit, per donar pas a l'aprovació del Compte general de l'exercici 2011, que ha estat traslladat a la Sindicatura de Comptes per a la seva aprovació. El punt 4 és un expedient de modificació de crèdits per un valor de 74.000 euros, consistent en trasllat de partides, segons va explicar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, durant la roda de premsa d'avanç del Ple. El següent punt donarà el vist i plau a les festes locals per a l'any 2013, que seran el 20 de maig (Segona Pasqua) i el 26 d'agost (Festa Major).

L'Ajuntament també proposarà una modificació, a petició de la Generalitat, de l'acord de cessió definitiva de la finca municipal per a la construcció d'un nou Institut d'Educació Secundària, on s'especifica exactament el seu emplaçament i s'afegeix que l'Ajuntament es farà càrrec de les modificacions urbanístiques i la urbanització de l'entorn. El punt número 7 desestima que l'adjudicatari de l'aparcament del parc del riu Ripoll pagui per un mitjà alternatiu el cànon de 2010 i 2011 que ha de fer efectiu per la rampa de domini públic. Quant a aquest aparcament, al punt número 9 es preveu denegar la petició per part de l'adjudicatari del restabliment econòmic de la concessió, en relació als anys 2010 i 2011.

Quant a la resta de punts, el 8 aprovarà provisionalment la Modificació del Pla General metropolità a la zona industrial del marge esquerra del Riu Ripoll, que afecta una part del carrer Balmes i que ha rebut dues al·legacions. També se sol·licitarà a la Diputació el traspàs de la titularitat de la carretera BV-1411, en el tram comprés entre els carrer del Calvari i Sant Jaume. Per últim, al punt de mocions, se'n debatran tres. La primera, del PP, relativa a la Festa Major. La segona, presentada pels grups del PSC i CiU, contra la pujada del 70% de la tarifa del subministrament d'aigua en alta. La tercera, d'ICV-EUiA, és relativa a les mesures aprovades pel govern de l'Estat per a la reducció del dèficit públic.

R.H.