Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posa en marxa el procés de selecció del programa Dona't oportunitats

Una vuitantena de dones van assistir el passat dimarts, 18 de setembre, a la xerrada informativa que el PMO i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat van organitzar sobre el projecte 'Dona't oportunitats'. Aquest programa, impulsat per ambdues àrees municipals, vol millorar l'ocupabilitat de les dones, amb i sense qualificació, entre els 20 i 55 anys. Ara s'iniciarà el procés per a seleccionar la quarantena de dones que finalment hi participaran.
Després de la xerrada i l'explicació d'objectius, 67 de les assistents van omplir el qüestionari per a optar a participar en aquest projecte. L'objectiu és que les participants millorin les seves estratègies i habilitats a l'hora de buscar i trobar feina. Es tracta d'itineraris totalment personalitzats a les necessitats i qualitats de cada una de les participants i té, com a darrer objectiu, crear una xarxa de suport entre les dones que hi participin.

Els itineraris compten amb dos mòduls, un d'orientació i l'altre de millora d'habilitats personals dirigits a una vintena d'alumnes, que seleccionaran els equips tècnics dels dos departaments. Està previst que la part formativa es realitzi durant els mesos d'octubre i novembre.

R.H.