Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Guia d'Activitats Educatives

Amb l'inici del curs escolar, la Regidoria d'Educació i Polítiques d'Igualtat presenta una nova edició de la Guia d'Activitats Educatives 2012-2013. La guia recull més d'un centenar d'activitats adreçades a tot l'alumnat del municipi, tant a infants, com joves i persones adultes. Com ja va passar al curs anterior, per raons ecològiques i d'estalvi, no s'ha editat la guia en format paper i es pot consultar en aquesta web. El termini per sol·licitar les activitats de la guia finalitza el proper dia 15 d'octubre.
Les activitats incloses a la Guia són propostes educatives que s'ofereixen des de les diferents regidories i patronats de l'Ajuntament, així com des d'altres serveis i recursos del municipi i abraça diversos àmbits, com ara el coneixement de l'entorn, l'educació artística, l'educació en valors, l'educació mediambiental, l'orientació laboral i tallers; i la vida saludable, entre d'altres. Els centres que vulguin participar a les activitats ofertes a la guia han de fer la inscripció via web, a través de l'enllaç, al formulari que hi ha dins de cada fitxa.

La regidora d'Educació, M. Del Mar Viera ha volgut "agrair especialment la col·laboració de tots els departaments i agents que hi han col·laborat per ampliar una mica més l'oferta d'activitats educatives al municipi".

R.H.