Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PP considera que la festa Major d'enguany "ha estat marcada per la divisió"

El PP de Ripollet ha presentat una moció per al proper Ple Municipal sobre la Festa Major del municipi i la seva organització. Víctor Diéguez, portaveu del PP al Ple Municipal, va declara als mitjans municipals en roda de premsa, aquest dilluns, 17 de setembre, que "enguany la divisió ha estat la protagonista de la Festa", trencant així el clima de "bona entesa que hi havia fins ara".
Així, la moció demana posar a disposició de la Comissió de Festa Major el pressupost de la Gibrelleta i "eliminar la duplicitat de cartell i pressupost que hi ha ara". A més, també proposa que el govern municipal "faci gestions per a què les entitats que facin actes sense l'autorització de la Comissió no gaudeixin de cap avantatge ni suport". Finalment, el text sol·licita el foment del civisme i que es doni suport a les entitats augmentant el pressupost per a la celebració dels seus actes.

Víctor Diéguez també va declarar que "els responsables municipals no han mantingut l'esperit de fer pinya per la Festa Major en el si de la comissió" i que això ha provocat, segons els populars, "greus discussions a la comissió, més càrrega econòmica per les entitats de Ripollet i la celebració d'actes fora del programa de Festa Major i dels plans de seguretat".

F.R.