Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament contractarà 33 persones en atur dins el Pla Disset del PMO

Es tracta de 17 projectes que permetran la contractació directa de 33 persones, al llarg d'un període de 14 mesos, a partir de novembre de 2012. En total, l'Ajuntament hi destinarà més de mig milió d'euros a aquests projectes, que atenen les demandes de diverses regidories i àrees municipals i que permetrà contractar tant a aturats sense qualificació com a persones titulades. Les durades dels contractes són molt variables, entre els tres i els 12 mesos.
Tal i com va explicar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, en roda de premsa el passat 17 de setembre, amb aquests projectes l'Ajuntament preveu suplir la supressió dels Plans d'Ocupació de la Generalitat, que encara els déu diners d'altres exercicis. Parralejo va assegurar que "és un gran esforç", però va mostrar-se satisfet perquè "alleugerirà la seva situació a 33 famílies del poble". A més, l'alcalde va recordar al impossibilitat per llei de contractar més personal municipal.

Aquest projectes continuen en la línia d'altres inversions municipals, com ara les obres del carril bici fins a Barberà del Vallès o de la rambla de Sant Esteve, on enlloc de licitar-les s'opta per la contractació directa. Durant la roda de premsa, el president delegat del Patronat Municipal d'Ocupació, Ferran Tornel, va explicar els projectes que conformen el Pla Disset, la major part dependran del PMO, però també altres on els contractats treballaran per al Patronat Municipal d'Esports, Serveis Socials, Educació o Serveis Municipals.

R.H.