Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La PAH continua lluitant per evitar dos desnonaments

Les accions dutes a terme fins el moment per part de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca per aturar dos desnonaments no han aconseguit una solució satisfactòria, tot assegurant que l'entitat bancària "no ha volgut fer cap negociació". Així, per aquest dimecres, 12 de setembre, s'ha convocat una concentració a la Central de Bankia a Barcelona. Dijous, 13 de setembre, dia del primer desnonament, la PAH ha demanat el suport ciutadà per evitar-ho.
La PAH va mobilitzar-se del 3 al 7 de setembre davant l'oficina de Caja Madrid (Bankia) a Ripollet, però l'entitat ha comunicat, en el cas de Matías, que té data de desnonament per aquest dijous, "que no hi havia solució i que es procediria al desnonament". Matías els demana poder seguir vivint al seu pis pagant un lloguer social. Així, el passat dilluns, 10 de setembre, la PAH va realitzar una altra convocatòria davant de Caja Madrid, amb la presència de diversos regidors municipals i mitjans de comunicació tant de Cerdanyola com de Ripollet, però l'entitat tampoc va voler negociar. Un fet que la PAH valora "com una faltat de sensibilitat i d'humanitat vers el patiment i l'angoixa de les persones".

Disposats a seguir lluitant, la PAH ha fet una convocatòria, el dimecres 12 de setembre a les 10 hores, a la Central de Bankia (Avinguda Diagonal amb c/ Londres a Barcelona).
En cas de no aconseguir els seus objectius, la plataforma ha demanat a tothom que estigui el dijous, 13 de setembre, a les 9 hores, al número 470 del c/ Gran de Sant Andreu de Barcelona (metro L1-Torras i Bages).

Fotos facilitades per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

R.H.