Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt a La Careta per un nou cicle de cursos i tallers

El grup de teatre local, La Careta Teatre, ha organitzat una sèrie de cursos i tallers per al proper curs. Per apuntar-se cal dirigir-se al Centre Cultural els dies 10 i 12 de setembre, de sis a set de la tarda, al Centre Cultural o via correu electrònic a lacaretateatre@yahoo.es.
Cursos

GRUP MIMS: els més petits de la casa, infants de 3 a 6 anys que fan els dissabtes 1 hora i mitja de jocs i expressió. Barrejant la psicomotricitat, el joc i la creativitat, es proposen diferents activitats als infants perquè experimentin amb el seu propi cos. Les famílies estan convidades a moltes sessions, per a jugar i expressar-se amb els seus fills/es.

GRUPS ARLEQUINS i TROBADORS: dues hores els dissabtes. Infants de 7 a 12 anys. Treballem per projectes artístics que escullen els mateixos infants. Creen històries, les representen, es disfressen, juguen, creen...

GRUPS JOGLARS, FARÀNDULA I VODEVIL: dues hores els dijous (JOGLARS) i els divendres (FARÀNDULA i VODEVIL) per a joves de 12 a 16 anys. A través de petits projectes escènics es treballen tècniques d'expressió corporal, d'interpretació, de creació d'històries... Es fan improvisacions i col·laboracions amb activitats del poble.

LABORATORIS ARTÍSTICS: una invitació a la creació, interpretació i expressió, acompanyant als alumnes (majors de 16 anys i adults) a descobrir totes les seves possibilitats i capacitats d'expressió; creant personatges, escrivint obres de teatre, fent teatre gestual... Són 3 hores dividides en dos dies setmanals. Per a més informació: www.lacaretateatre.tk3.net.

F.R.