Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca organitza un Club de Lectura de Còmic

El proper 10 d'octubre, la Biblioteca posa en marxa un nou club de lectura, aquesta vegada serà per parlar de còmics. El club neix amb la intenció de compartir la passió pels còmics mitjançant la lectura, el comentari i alguna activitat complementària. La proposta de lectures abasta des de novel·la gràfica, àlbum europeu, superherois, reportatge, espanyol, americà, francès, humor, filosofia, acció entre d'altres. L'objectiu és compartir opinions, gustos, descobrir nous autors i diferents estils.
L'encarregat de tutelar aquesta activitat serà el dissenyador, dibuixant i música local Benja Villegas. Les inscripcions seran fins al 17 de setembre a la Biblioteca Municipal. El preu és de 9,60€, es cobra 1,20€ per cada llibre, taxa de préstec interbibliotecari pel fet de portar el llibre d'una altra biblioteca.

El club és una activitat oberta a tothom qui sigui major de 16 anys. Està adreçat a aquelles persones que ja llegeixen còmics i també a aquelles persones que no són aficionades als còmics però els agrada llegir o es volen iniciar en aquest novè art. Les trobades del club es realitzaran un cop al mes, el segón dimecres, a la Biblioteca. Durant aquest mes tots els integrants del club llegiran el mateix còmic i el dia de la trobada el comentaran plegats.

Les sessions i les primeres lectures són:
1. Arrugas de Paco Roca (Còmic "Social/Humà"). El 10 d'octubre
2. Persepolis de Marjane Satrapi (Còmic "Polític/Històric"). El 14 de novembre
3. Nemesis de Mark Millar (Còmic "d'Antisuperheoris"). El 12 desembre
4. Bardín el Superrealista de MAX (Comic "Surrealista). El 9 gener