Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vídeos resum de la Festa Major de Ripollet 2012 i de la programació cara al públic de la ràdio

Ripollet s'ha abocat un any més en la seva Festa Major. El programa d'enguany, novament elaborat per la Comissió organitzadora de la Festa Major, ha comptat amb una gran participació de les entitats i una seixantena d'activitats per a tots els públics. L'apartat musical ha estat el més destacat, amb bandes tribut de gran qualitat, com ara Please U2 o Oh! Revival; el 20è Festival Ripollet Rock, el Confeti i la varietat d'estils, que van des de l'orquestra a la rumba catalana. Paral·lelament, els afectats per les hipoteques i les preferents han fet actes reivindicatius per sensibilitzar la població. Per la seva part, Ripollet Ràdio ha realitzat durant el cap de setmana una programació especial cara al públic amb una mostra dels espais en antena i actuacions. L'emissora va tancar la festa punxant al Confeti, que va omplir el pati de l'escola d'Anselm Clavé.


Vegeu els vídeos resum de la Festa Major i la programació al canal Ripollet TV a YouTube. En breu també es publicarà el vídeo del Ball del Confeti.

NOTA: Aquesta és una primera versió. En breu, publicarem una versió ampliada amb imatges d'actes que no estaven disponibles en el moment de realitzar l'edició de vídeo de la Festa Major.

També podeu visionar aquests i desenes de vídeos més directament al canal Ripollet TV a YouTube.