Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Careta Teatre s'incorpora a la FM amb teatre infantil

La Careta Teatre és una de les entitats que enguany s'incorporen al programa de Festa Major amb l'organització d'activitats. Durant aquest estiu han estat preparant El teatre dels contes, un espectacle de producció totalment pròpia, dirigit al públic familiar, on utilitzen diferents tècniques teatrals. Els membres de La Careta s'ho passen molt bé fent teatre i això és el que volen que faci el públic amb el seu espectacle, divertir-se i gaudir del teatre.
El país de Noni Nonis està en perill perquè la bruixa Bufallums vol desbaratar tots els contes del món. Però els follets Espurnes amb l'ajut del Cucciéncies i Picapors lluitaran per fer que els nens puguin gaudir per sempre d'aquest món de fantasia. Aquest és, a grans trets, l'argument de l'obra El teatre dels contes, que La Careta representarà al Teatre Auditori el diumenge, 26 d'agost, a partir de les 17.30 h. Es tracta d'una obra infantil de creació totalment pròpia, a càrrec de Jennifer Silvente i Tamara Núñez, responsables dels taller de teatre de La Careta. L'obra, dirigida per Femi Mate, està basada en els contes versionats de Mari Carmen Múñoz, responsable del programa de ràdio La Careta Parla, a la l'emissora municipal. El teatre dels contes és una obra en un sol acte, amb una durada de 45 minuts. Familiar i divertida, està dirigida a tots els públics.

UNES ACTRIUS MOLT ESPECIALS
Les actrius, perquè són tot noies, que protagonitzen l'obra són les nenes del grup Trovadors i Arlequins de La Careta, que en aquesta ocasió compten amb la col·laboració d'unes altres actrius molt especials, les seves mares. La implicació de les mares és una novetat que el grup considera important perquè creu que pot enriquir el resultat del seu objectiu, que és "gaudir fent teatre". L'obra compta amb uns altres personatges ben curiosos, les titelles, construides per la Jennifer Silvente i on col·laboren totes les actrius, que també també s'encarreguen de la resta d'elements d'atrezzo.

DIVERSES TÈCNIQUES TEATRALS
A banda de les titelles, a l'obra s'utilitzen altres tècniques teatrals, com el teatre negre, el teatre d'ombres o la improvització i intervenció del públic. L'espectacle s'estrenarà a Ripollet per Festa Major, tot i que La Careta ja ha manifestat la seva intenció de poder presentar-lo als municipis del voltant. El preu de les entrades és de 3 euros i es poden adquirir la setmana abans de la Festa Major al Centre Cultural.